Feng Shui studio

sme tu pre vás od roku 1998

--------------------------------------------------------------------------

FENG SHUI V PRAXI

 

JESEŇ 2020

ZIMA 2020-21

DOMY, BYTY, FIRMY, PREVÁDZKY, OBJEKTY, LOKALITY, ÚZEMNÉ CELKY atd

pre aktualizáciu stránky kliknite F5

 
HLAVNÁ STRÁNKA

NÁVRAT NA HLAVNÚ STRÁNKU

ON-LINE KOMUNIKÁCIA

Od novembra 2019

môžete využívať on-line

konzultácie a školenia

cez aplikáciu SKYPE

 AKO NA TO ?
 Pošlite nám SMS

 na číslo : 00421 905 479 695

 V TVARE :

 žiadam o SKYPE konzultáciu + 

 vaše meno a priezvisko
 ALEBO,

 jednoducho skúste, či sme práve on-line

 zadajte SKYPE kontakt :

 Hermes Feng Shui Academy

---

29/3

SUB

1

viac info

No a to tu nekončí. Ďalšími podpornými činnosťami, ktoré podliehajú a na ktoré vplývajú tie iste popísané zákonitosti sú napríklad polievanie v správnych termínoch, hnojenie a prihnojovanie, teda dodávanie ďalšej vhodnej výživy, atd.

Teda tieto ďalšie činnosti môžeme zaradiť do deja udalostí, ktoré majú vplyv na konečný výsledok a teda sú to ďalšie podporné činnosti, pri ktorých sa postupne, znova a znova jemne zvyšujú predpoklady pre úspešné pestovanie, znižovanie záťaží, zvýšenie odolnosti, to znamená zvýšenie priaznivých predpokladov a efektivity, teda dosiahnutie cieľa. To isté platí aj pri feng shui

Ďalej je dôležitý napríklad aj spôsob úpravy vody, alebo aj samotného hnojiva.

Nemyslíme len to čím sú nasýtené, alebo pri kryštalickom hnojive z čoho sa skladá, ale myslíme tým akú majú kryštalickú mriežku - teda výsledný tvar a hlavne nám teraz ide o polaritu.

Tak napríklad voda zo studne má zloženie (ale hlavne polaritu) inú ako voda dažďová. No a to je veľký rozdiel. Voda sa dá pripraviť na množstvo spôsobov a teda má aj veľké množstvo vlastností. Dokonca sa rozlišuje aj na vodu živú a mŕtvu.
Ale teraz nám pôjde skôr o to, ako sa poskladajú kryštály pri kryštalizácii. U vody to poznáte z pokusov, ktoré sú popísané a dostupné aj na internete. Teda ako sa to dá ovplyvniť a čo a ako sa dosahuje a následne dá identifikovať pri jej kryštalizácii, teda v jej prípade pri prechode z kvapalného skupenstva do tuhého (mrznutie). 
Ako sa teda dá ovplyvňovať jej kvalita a aké sú potom tvary jej kryštálov, teda či sú súmerné, pekne rastené a pravidelné, alebo naopak vytvárajú zdeformované zhluky.
Poznáte tzv. pamäť vody? V morských akváriách napodobňovali chemické zloženie vody, aké sa nachádza v mori. Laboratórne  upravili, teda akoby vytvorili morskú vodu s úplne presným zložením ako má podľa ich výskumov a skúseností prírodná morská voda.

A morské živočíchy, aj napriek najväčšej snahe a najmodernejším technológiám trpeli v týchto akváriách rôznymi problémami. No a zase sa to zistilo odpozorovaním a zas a znova len náhodou. Čo teda vlastne zistili?

Keď si už biológovia nevedeli dať rady a všetky pokusy zlyhali, tak do akvária dočerpali určité malé množstvo originálnej morskej vody a čuduj sa svete, stav sa zlepšil. Nazvali to pravidlo kvapky morskej vody. A teda obrazne, ak kvapnete kvapku vody, alebo teda určité nadkritické množstvo kvapiek morskej vody do obrovskej nádrže s tekutinou, ktorá zložením pripomína morskú vodu, tak sa spustí domino efekt v jej molekulách. A voda sa v tomto prípade upraví a problémy, s ktorými sa morské akvária potýkali výrazne poklesli na zvládnuteľnú, teda akceptovateľnú úroveň. 

Ďalej to isté ako pri vode môžete vidieť aj u rôznych minerálnych kryštálov. Ak sú tvary kryštálikov v poriadku, tak majú kryštalické hnojivá vyššiu účinnosť pri prihnojovaní. Samozrejme prírodné hnojivá sú najlepšie, lebo pri ich vytvorení

je použitý základný prirodzený proces ich rastu ako približne vznikli v prírode. No a to zvyšuje ich účinnosť a využiteľnosť pre rastlinu, lebo majú lepšiu a vhodnejšiu energetiku. Negatívom je zasoľovanie pôdy.

Ale to isté sa dá použiť aj u tekutých hnojív a stále zostanú naoko tekuté. U kryštalických hnojív ešte navyše záleží na tom, kto a kde ich vyrába a nielen z čoho. A aj keby mali receptúru výrobcovia navlas rovnakú, tak hnojivo bude u rastlín vykazovať určité rozdiely.

To znamená, že energiu v kryštáloch ovplyvňuje aj priestor, teda samotná výrobná hala a oblasť, teda aj lokalita, v ktorej sa daná výroba nachádza. A to sa netýka len hnojív, ale aj živočíšnej výroby a vlastne výrobných priestorov z celého spektra výrobkov, medzi ktoré patria aj všetky produkty vybavenie a zariadenie priestoru a teda aj každého jednotlivého väčšieho či menšieho predmetu. Pivári a vinári to poznajú. Vedia, že na výslednú kvalitu ich produktu pôsobí nielen receptúra, priestor, tepelné podmienky, vibrácia aktuálneho roka, atd., ale u piva je to aj osoba, ktorá zastáva funkciu sládka.

Kryštalizáciu si môžete vyskúšať aj doma a to pokusom zo základnej školy, teda kryštalizáciou soľného roztoku pri radiátore alebo pri inom tepelnom zdroji. No a tak napríklad zistíte, že v každej izbe sú jednotlivé parametre kryštalizácie rozdielne. A zároveň budú rozdielne vtedy, ak roztok namiešajú rôzni členovia vašej rodiny.

Teda tými parametrami myslíme napr. veľkosť, tvar a potrebný čas, ďalej  typ dňa a fázy Mesiaca a tiež čas, kedy proces započne, no a samozrejme nezabudnime aj na to, kto ho robí.

(Pokiaľ ste si ešte v praxi naodskúšali pôsobenie fáz Mesiaca, môžete to skúsiť napríklad na výrobe kvasenej kapusty, ktorú je najvhodnejšie založiť v ubúdajúcom Mesiaci v dňoch Kozoroha, Váh alebo Strelca. To zabezpečí, aby sa kapusta nekazila a dlho bola OK. Ale celková energetika - to ako bude ľuďom chutiť a ako sa jej budú dožadovať závisí od človeka, ktorý ju bude miešať a tlačiť do hrnca)

Kryštalizácia SOLI

Čo to teda všetko asi znamená? Pouvažujte nad tým a možno z toho vyvodíte aj nejaké tie závery. A keď sa zamyslíte poriadne, a aj v súvislostiach, tak zistíte aj prečo. Platí tu ten istý princíp, ktorý sa dá odsledovať pri zasadení semienok a koľko z nich vyklíči a za aký čas, ak ich sadili rôzni členovia vašej rodiny.

A znova sa dostávame k téme, ktorú aj týmito príkladmi popisujeme.

To znamená aj k obytným priestorom.

Kryštalizácia CUKRU Kryštalizácia SOLI

Takže dom alebo byt môže byť postavený pekne a prípadne môže byť aj draho a moderne zariadený, presne tak, ako sa vám zrovna páči, ale stále to môže byť, z hľadiska použitých materiálov, v podstate energetická mŕtvola.

A potom nečakajte, že by vám priestor, v ktorom bývate, nejakým spôsobom pomohol k dobrému spánku, zdraviu, šťastiu, alebo k dosahovaniu rôznych cieľov, snov a túžob.

Práve naopak, takýto dom vám bude skôr energiu z vášho bio.energo-magnetického pola odčerpávať.

A podľa množstva záťaže, a hodnoty zásob na vašich energetických úrovniach, sa za určitý čas, keď sa vám zásoby minú, bude aj dariť.

To znamená, že na získanie a na dosiahnutie čo i len jedného konkrétneho  jednoduchého cieľa budete musieť vynaložiť viac vlastnej životnej energie ako ostatní.

No a čím ste starší, tak platí pravidlo že pracujete len s tým množstvom energie ktoré práve máte. A tá už nemusí stačiť na to, čo si práve želáte, alebo dokonca ani na to, čo nevyhnutne potrebujete.

Platí tu princíp ako pri súkromných zdravotných poisťovniach. Prostredníctvom obchodných zástupcov si vyberajú klientov mladých a plných energie. No prečo asi. To isté platí aj u mnohých tzv. fengšvejistov. Mladému môžu, ako sa povie, naladiť čo len chcú, bez ladu a skladu. Ďalej ho namotivujú rôznymi rozprávkami a čarovnými či tajuplnými a vraj "overenými" príbehmi. No a nejaký účinok bude mať aj tento spôsob, lebo mladí majú na svojich energetických úrovniach ešte dostatok energie. No a výsledok, ktorý sa čiastkovo dostaví,  je realizovaný na základe placeboefektu. Teda za to zaplatili a nakoniec si to vlastne zrealizujú sami. Ale za akú cenu, teda čo to množstvo energie, ktoré im bude chýbať pri dôležitých udalostiach v budúcnosti. Takže takto skutoční fengšvejisti nepracujú.

 

Takže tak ako platí vo všetkom, s vlastnou životnou energiou pracujte opatrne a nemíňajte ju ak nemusíte. Určite ju budete potrebovať do budúcnosti. Keď si už niekto vyberá a následne zariaďuje svoj priestor, je nanajvýš rozumné to urobiť správne, teda presné účelným a vhodným zariadením a vybavením priestoru a jeho správnou impregnáciou prírodnými energeticky aktívnymi materiálmi. Takto vám priestor pomáha zabezpečovať vaše nevyhnutné potreby, ale pomáha vám aj plniť si svoje predstavy, sny, plány, zámery a dosahovať vytýčené ciele.  A to nielen v osobnom alebo v rodinnom živote, alebo pri liečení a regenerácii, ale aj pri vhodnom postupe v kariére a podnikaní.

A to vás v konečnom dôsledku, ak si zrátate všetky pre a proti, vyjde podstatne lacnejšie. A to nielen finančne, ale aj v možných nefinančných stratách, ktoré môžu vzniknúť na základe nevhodného výberu priestoru a ich kontraverznou alebo poškodzujúcou úpravou (a zariadením), navrhnutou vami, projektantom alebo nejakým

fs srandistom.

Takže obrazne, môžete zvýšiť "úrodnosť a teda úrodu" a teda aj svoje možnosti pomocou využitia rôznych postupov popísaných zákonitostí a ich možností, ktoré vám poskytuje poznanie okolitého sveta, teda jeho pravidiel a zákonitostí.

A do tejto činnosti môžete zapojiť aj potenciál, vlastnosti a schopností okolitého prostredia v ktorom bývate, v ktorom sa pohybujete, alebo v ktorom pracujete a to pomocou poznania už popísaných prírodných zákonitosti a vlastností materiálov. Ak celková účinnosť stúpne čo i len o 5-10%, už ste na prvom stupni rentability, a uvolnia sa vám, v danom pomere, aj vaše energetické kapacity. Ak stúpne o 30%, už máte drobný zisk. Ak zvýšite, postupným vylepšovaním, účinnosť energo-magnetických vlastností vášho interiéru, ale aj exteriéru, teda aj okolitej prírody (všetkých okolitých podmienok na ktoré máte dosah) o 50%, tak to už začne byť naozaj zaujímavé. No a ak o viac (stále je ešte dosť priestoru do 100%), tak to už bude mať parádny výsledok.

A viete čo je na tom zaujímavé? To, že ak využívame podmienky, zákonitosti a okolnosti okolitého prostredia, teda matky prírody, a jej energetického pozadia v ktorom žijeme (na fyzickej, energetickej, aj symbolickej úrovni) a preneste si tieto možnosti na všetky oblasti ľudského teda svojho života, tak aj keď dosiahneme väčšiu "úrodu" a teda podstatne väčšie výsledky, tak "pôdu" sme vyčerpali rovnako, ako keď máme slabšiu, alebo slabú úrodu.

Dokonca, ak tieto pravidlá a okolité zákonitosti využívame, tak paradoxne matku prírodu vyčerpáme podstatne menej, ako keď by sme sa akoby nasilu snažili dosiahnuť vytýčené ciele.

Prečo je to tak?

No preto, že záťaže a prekážky, ktorým musí odolávať, alebo čeliť nielen rastlinka, aby sa dostala do fázy úrody, samozrejme spotrebujú podstatne viac energie, živín a ďalších látok, ako keď sa rastlina postupne vyvíja v súlade a pri dodržiavaní prírodných zákonitosti a poskytnutých možností. Teda ak ich čo i  len čiastočne, teda do určitej vami zvolenej úrovne a miery využijete, znamená to, že za použitia toho istého množstva energie zvyšujete nielen odolnosti ale hlavne efektivitu, teda účinnosť energií a všetkých potrebných prvkov, ktoré sú potrebné k vývoju napríklad spomínanej rastlinky. A ešte budete aj šetrnejší k prírode a okolitému prostrediu, lebo spotrebujete podstatne menej potrebných látok. Teda začnete sami využívať hlavne ich potenciál a nielen ich množstvo.

Kryštály samé o sebe obsahujú obrovské množstvo nakumulovanej energie. V kryštalickej forme materiálov sa ukrývajú gigawaty energie, z ktorej sa využíva neefektívne len jej mizivá časť. Typickým príkladom toho sú princípy alebo vlastnosti, ktoré sme spomínali v príslušnej časti o vlastnostiach polovodičov. No a kryštály dokonca do seba dokážu nakumulovať obrovské množstvo terabajtov informácií, z ktorých sa zase využíva len zanedbateľná časť. 

Takže teraz si dajte malú otázku a sami nad ňou skúste aj porozmýšľať.

OTÁZKA :  Ako by ste uložili energiu určitých vysoko energetických dní do zásoby na použite pre rôzne základné potreby a činnosti, ktoré vykonávate, alebo na dosahovanie vytýčených cieľov, plnenie si snov, predstav a túžob a realizovanie plánov?

Upozorňujeme, že to, čo chcete dosiahnuť, ak na to teda prídete, by malo byť v rovine toho, čo naozaj potrebujete, aby ste nenarušili svoju aktuálnu rovnováhu a nevytvorili si problémy do budúcnosti. Všetko so všetkým súvisí a všetkého s mierou. A teda zvyšovanie by malo byť postupné, lebo rovnako, ako je nutná aklimatizácia pri horolezeckom výstupe, je nutná aklimatizácia aj na možnosti, ktoré týmto spôsobom môžete dosiahnuť. Teda znova, ak na túto možnosť, z nepreberného množstva ďalších možnosti a postupov i prídete, tak ďalšie upozornenie si môžete naštudovať v rôznych rozprávkach, napríklad aj v takej rozprávke o zlatej rybke, atd.

No a ešte malá pomôcka. Programy Feng Shui Master, Osobný Poradca Profi, ale aj naše aplikácie obsahujú rôzne kombinácie týchto vysoko energetických všeobecných, ale aj individuálnych dní, teda dní pre konkrétnu osobu.

Celý tento systém vysoko energetických dní funguje podobne, ako keď si necháte zamraziť pupočníkovú krv, alebo ako krvný doping, ktorý poznáte napríklad u cyklistov. Čiže využívanie svojich vysoko energetických dní funguje podobne ako u rôznych foriem a spôsobov "dopingov", ale s tým, že tieto spôsoby nie sú zakázané, ale iba podmienené tým, čo sme popísali v informatívnom upozornení vyššie.

Môžeme to prirovnať aj k dopingu, ktorý ma k dispozícii organizmus na svoje liečenie a teda aj na regeneráciu.

To znamená, a možno to nepoznáte,  jednotlivé organy majú tzv. poistné zásoby kmeňových buniek, ktoré v prípade potreby slúžia na regeneráciu jednotlivých orgánov. Tieto kmeňové bunky sa nachádzajú pod blanou, ktorou je obalený každý orgán. A možno bude tiež pre vás novinka, ako má v sebe vyextrahované špeciálne látky také slepé črevo, ktoré sa týmto zistením vlastne radí medzi špecifické "žľazy".

Takže najnovšie sa slepé črevo nevyoperováva hneď, aj napriek tomu že je zapálené. Ale lekári sa zápal snažia najskôr zmierniť a utíšiť. Ako sa hovorí, čaká sa až do poslednej chvíle (samozrejme ak nejde o kritický stav, ktorý by ohrozoval život človeka). A prečo sa to takto robí?

Lebo slepé črevo obsahuje látky, ktoré uvoľňuje pri rôznych závažných ochoreniach na liečenie organizmu.

A viete to, že aj v nosohltane sa nachádza orgán, alebo teda žľaza?  A myslíte si, že je od prírody stavaná na neustále špajchľovanie? 

Takže rastliny a vlastne celé stvorenie okolo nás, ale i my sami sme zložení aj z drobučkých kryštálikov a jednotlivých častíc, jak na úrovniach hrubohmotných, tak aj na jednotlivých úrovniach jemnohmotných. A spomínate, si že sme predtým hovorili o kryštalických hnojivách.

Určite ste si povedali, že ak sa takéto hnojivo rozriedi vodou, tak predsa stratí svoju kryštalickú formu.

No máte z časti pravdu. Ale voda svojimi molekulami absorbuje všetky informácie z danej kryštalickej laty, alebo teda jej zmesi. No a ak touto tekutou zálievkou zalejete napríklad rastlinu, tak ona práve takejto reči, teda reči kryštálov a frekvencií veľmi dobre rozumie. Je to multivesmírny univerzálny jazyk. Lebo informácie boli odovzdané vode

a voda, alebo nejaká iná tekutina, obsahuje určitú dobu všetky potrebné vzorce a frekvencie, jak o veľkosti kryštálu, jeho čiastkových kryštalických mriežkach, teda väzbách a všetkých materiáloch, ktoré boli v danom kryštále kryštalizáciou obsiahnuté a pospájané. To znamená, že na základe týchto informácii a svojich potrieb si rastlina, ale aj akýkoľvek živý organizmus, dokáže následne tieto potrebné výživové prvky správne poskladať, a využiť ich presne tam, kde ich práve potrebuje a to na základe ich frekvenčných hodnôt. Teda potrebné látky sa podľa vzorov, ktoré sa nachádzajú na energetických úrovniach rastliny (nejakého biologického organizmu) opätovne poskladajú do správnych reťazcov a kryštalických mriežok presne tak, ako keď vy skladáte nejakú skladačku (rekonfigurácia a následná konfigurácia, platí to nielen pri kryštáloch, ale aj pri celých bunkách).

Uvedomte si, že kryštalizácia je presne rovnaký proces ako rast u rastliny. Teda kryštály vlastne rastú. Kryštalické hnojivo sa musí rastline dodávať v primeranom množstve, a aj to množstvo musí byť rozriedené, aby sa tieto látky jak ľahšie vstrebávali, tak následne asimilovali na jednotlivé úrovne, ktoré sme si popisovali ako sitká. A aj preto, aby ich frekvencie a vibrácie neboli príliš silné, teda nemali vysokú intenzitu, lebo by ich nadmerné množstvo a energetická intenzita rastlinu spálila, teda by to rastlinu zahubilo.

A prečo sme si ako príklad zobrali práve rastliny? No preto, aby ste si to aj vy sami mohli vyskúšať . A potom sami zistíte, že ak to správne použitie a aplikujete, tak zrazu paprika, alebo rajčina bude mať omnoho viac chutí, chute budú výraznejšie a hlavne budú výživnejšie. To znamená, že magnetické pole napríklad danej rastliny je nielen silnejšie, ale komplexnejšie a vy ste ani netušili, o aké chute ste doteraz prichádzali.

No a potom, keď tieto rastlinky, ktoré nie sú podvyživené ani na fyzickej úrovni a hlavne netrpia podvýživou na jednotlivých energetických rovinách, spapáte a teda budete ich jesť v danom období pravidelne, teda určitú dobu, očividne a hlavne fyzicky zacítite tuto zmenu aj sami na sebe (daným obdobím sa myslí časové rozpätie, ktoré je pre danú potravinu prirodzené - kedy s ohľadom na našu zemepisnú polohu prirodzene plodí).

 

Ak konzumujete určité potraviny mimo týchto ich agrotechnických termínov, je daná potravina len pochutinou a  neobsahuje výživné latky, teda príslušné frekvencie na energetických úrovniach. A preto je len pochutina a v podstate skôr organizmus zaťažuje.

No a spomínate si teraz na to mliečko, o ktorom sme hovorili? A povedali sme vám, že je to produkt krvi a obsahuje jak množstvo výživových látok, teda aj enzýmov, vitamínov, minerálov, bielkovín, atd.

A povedali sme aj to, že mliečko si so sebou nesie aj informácie, ako má byť správne a netoxicky spracované, teda strávené ľudským organizmom. 

Ale mnohé potraviny sú spracovávané nejakým neprimeraným procesom, ktorý spôsobí to, že časť informácií, alebo celé informačné sekvencie sa buď stratia, alebo sú zmenené, či zmätočné. A výsledkom je potom to, že u každého jedinca, skôr alebo neskôr, môže dôjsť nie k alergii na danú potravinu, ale k dočasnej intolerancii. No ale táto nie je na spomínané mliečko, ale na to, čo vzniklo z tejto suroviny neprimeraným výrobným procesom, alebo nevhodným postupom, alebo úmyselnou činnosťou (zámenou jednotlivých látok a zložiek), alebo vznikom nevhodných vzájomných pomerov jednotlivých zložiek spôsobených extrahovaním určitých častí z uceleného celku. To znamená, že buď dôležité popisované informácie o spôsobe, teda postupe trávenia v upravovanej potravine absentujú, alebo sú chaotické a organizmus pri procese trávenia urobí chybu. Následne vznikajú toxíny a preto tá intolerancia, alebo až alergická reakcia.
Je to ako pri alkohole. Ak má pálenka, alebo teda tvrdý alkohol hodnotu pod 50 %, tak je len alkoholickým nápojom, ktorý viac škodí. Ak má 51 %, alebo o niečo viac, tak ak sa jeho konzumácia nepreženie, tak je účinným liekom (zdôrazňujeme že kvalitný alkohol a v primeranom množstve).
No ale vráťme sa ešte k potravinám. Aby mal organizmus nejaké rezervy, poistky a teda záložný energo-informačný systém, ktorý pojednáva o potravinách, ktoré sú preň výživovo dôležité, tak sa počas tisícročí postupne v jeho energetických štruktúrach vytvorili aj energetické vzory, teda šablóny. Prečo? Aby ich organizmus mohol využívať aj v kritických obdobiach, teda keď z určitých dôvodov, napríklad klimatických podmienok, alebo kratších prechodných obdobiach, ako napríklad zima a leto, ..., teda keď sa z nejakého dôvodu zníži ich kvalita a využíva hodnota.

Pomocou týchto energetických vzorov a šablón si organizmus dokáže dané látky nahradiť tzv. transmutáciou z iných náhradných živín, dokonca aj z energetických úrovní.

No a táto schopnosť organizmu sa teraz zneužíva v tzv. západnom výživovom prístupe pri výrobe potravín. Takže v podstate, aj keď máte potravín relatívne dosť, čo sa týka kvantity, tak vlastne ich multiúrovňová výživová hodnota je taká, akoby ste boli dlhodobo, teda neustále v krízovom období nejakej klimatickej katastrofy. Čo bude mať, a aj má, následky a tieto sa prejavia predovšetkým v zdravotnej oblasti. A tento úmyselne vytvorený zlý zdravotný stav sa samozrejme využíva na ďalšie zisky a to aj latentnou (dlhodobou) formou liečenia (prekrývaním príznakov) a nie liečenia podstaty (dopĺňanie potrebných živín a prvkov).

 

Toto je ale spôsob, ktorým sa len predlžuje čas, počas ktorého frčí na plné obrátky zase a znova len biznis a teda niekoho zisky.

A nezabudnite na to, že platí, a vždy platiť bude to, že je dôležité dodržiavať podmienky a teda vzdialenosti základných

a pre výživu nevyhnutných potravín od jej konzumenta. Čiže do 100 až 150 km. A navyše to má aj ďalší význam. Kupujte slovenské výrobky a budete mat aj väčšie a vyššie dôchodky, pokiaľ ale tie vaše peniaze nezožerie niekto, kto je za nadnárodnou spoločnosťou, teda kto je konečným užívateľom výhod, ktorými ste ale mali byť vo svojom štáte vy.

Áno správne, vo svojom štáte. Je to váš štát.

Prečo tu hovoríme o výžive? Uvedomte si, že všetko, čo sa okolo vás deje, má nakoniec vplyv na jednotlivé oblasti vášho života. A to podľa toho, v akom stave sa aktuálne nachádza vaše biopole, teda komplexné vyžarovanie vášho organizmu.

No ale ak bude pokračovať stav, že potraviny sú energeticky podhodnotené a dokonca neúplné, ako je to napríklad s takto upraveným mliekom, tak sa u konzumentov alebo i u ich potomkov môže intolerancia veľmi rýchle vytvoriť.

Lebo na spracovanie mlieka organizmus už nemôže použiť nástroje fyzických rovín, ale musí použiť záložné zásoby z energetických rovín a tie majú tiež svoje limity, teda sa tiež míňajú.

Dokonca môže nastav stav, že prístup k týmto energetickým databázam a teda v nich uloženým informáciám, môže mať organizmus z nejakých nešpecifikovaných dôvodov zablokovaný.

A ak si uvedomíme, že mliečne produkty sa používajú v obrovskom množstve ďalších výrobkov a potravín, tak si ľahko dáte do súvislosti ďalšie alergie, teda intolerancie, ktoré môžu postupne vznikať na ďalšie a ďalšie potraviny.

A to je začarovaný kruh - špirála smrti, z ktorej skoro nie je úniku.

A pritom sú tie potravy nielen ochudobnené, ale aj neúmerne drahé. Je to paradox. Je tam toho menej a je to drahšie. Asi teda taká pokrivená "dualita".

Pritom ak dáte na pult plnohodnotnú potravinu v prirodzenej primerane spracovanej forme, nie je na nej žiadaná ďalšia práca, teda žiadna pridaná hodnota. Teda žiadne ďalšie náklady.

Ale ak ju ďalej "spracovávate" teda rozkladáte na ďalšie a ďalšie jednotlivé časti či zložky, teda z nej niečo extrahujete, tak samotná potravina stráca na hodnote a nielen nutričnej a výživovej. Bolo by teda logické, aby sa to prejavilo aj na hodnote finančnej, ale to sa akosi nedeje. Väčšinou predajná hodnota takýchto produktov ostáva rovnaká, alebo dokonca stúpne. Takže asi veľmi drahé obaly.

V podstate je to logické. Rozkladaním na jednotlivé zložky musíte prácu neustále pridávať a teda náklady narastú.

 

Ale ak ste na strane tých, čo potraviny v zahraničí produkujú, nie vyrábajú, tak im sa to niekoľkonásobne vráti tým, že dané náklady na rozloženie potraviny pripočítate k jednotlivým zložkám. Ako? Jednoducho, zoberiete náklady ako celok a touto celkovou nákladovou hodnotou, ktorú má zaplatiť spotrebiteľ, potom zaťažíte každú z  jednotlivých zložiek, ktoré ste z danej potraviny vyextrahovali. Teda si to vynásobte počtom vyextrahovaných látok. To znamená, že touto cenou je zaťažená každá z vyextrahovaných zložiek a to jednotlivo.

No a to je potom zisk podľa ich predstáv. Ale vaše straty, a nielen v rovine finančnej, neustále narastajú. Pritom jednotlivé osamostatnené látky, teda pre nich  "komodity" majú samé o sebe len veľmi nízku, až žiadnu hodnotu, o výživovej hodnote radšej ani nehovoriac. Takéto separované latky vlastne vytvárajú postupom času vážne škody na celkovom zdravotnom stave a teda organizmus vážne zaťažujú, lebo organizmus sa pri ich trávení vlastne stáva spracovateľom toxického odpadu, za ktorý si daný konzument navyše aj platí. No vidíte. To je ale šikovnosť, samozrejme z uhla pohľadu ich peňaženky a teda tzv. západnej rastovej ekonomiky.

Teda dlhodobým požívaním takéhoto vlastne toxického odpadu, nazvaného podľa nich potraviny (zamerajte svoju pozornosť na názov teda p otraviny), takže pri konzumácii takýchto p otravín to potom vyzerá tak, ako by ľudia boli, z hľadiska výživového, v hlbokom dlhodobom krízovom stave, spôsobenom nejakou vážnou krízou.

No a postupne sa vyčerpajú aj energetické úrovne organizmu a spustia sa rôzne ochorenia, ktoré skôr či neskôr prepuknú do vážnych tzv. civilizačných ochorení.

Tento stav a z neho vzniknuté dôsledky sa ďalej využívajú a teda na ňom zas a znova len niekto zarobí. No kto asi? Odpovedzte si sami.

Ale samozrejme, ľuďom sa bude tvrdiť úplný opak. A to, že práve oni vám, dobráci jedni, vlastne tieto potraviny - otraviny akože sprístupňujú a zabezpečujú, lebo inak by ich bol nedostatok a povedia vám, že by boli aj veľmi drahé. A  to je už naozaj obrovská lož.

No a tento spôsob komunikácie sa nazýva "pozitívna komunikácia". My to voláme jednoducho - bohapusté klamstvo. Sú určití jednotlivci, a skupiny, ktoré vám dajú do rúk slučku a povedia vám, že to je najmodernejšia kravata od gučiho, potom vám tú slučku predajú za horibilnú sumu a nechajú vás aby ste sa na nej aj obesili.

Takže to najdôležitejšie, čo by mala akákoľvek vláda urobiť, je zamerať pozornosť na poľnohospodárstvo, potravinárstvo a výživu obyvateľstva. A nech si konečne laboratóriá, ktoré máme, robia svoju prácu a vylúčia z potravinového reťazca tie potraviny, ktoré nám škodia. Vieme že by ich bolo obrovské množstvo, preto sme povedali, že treba podporiť našich poľnohospodárov a potravinárov. A zrazu, keď by sa porovnali výživové hodnoty našich a zahraničných potravín, tak by všetci zistili, akí sme vlastne v produkcii a spracovaní potravín rentabilní.

A zrazu by bol vytvorený tlak na kvalitu a to by ste videli, či by k nám niečo z tej svojej produkcie mohli dovážať. Spoliehať sa ale na labáky v Nemecku je nielen naivita, ale priam to hraničí s blbosťou, alebo so závažnou úplatnosťou? Ale to znamená, že títo zodpovední ľudia predali zdravie svojich ľudí a vašich detí, teda svojho národa za kus žvanca a zopár dovoleniek. Nuž ak toto nie je vlastizrada, tak potom čo je to?

 

Čo by si zodpovední zaslúžili, keď si uvedomíte v akom stave je váš organizmus, ktorý musí jesť potraviny, ktorých výživová hodnota je taká slabá, akoby sme boli neustále pod tlakom nejakej klimatickej katastrofy, alebo vo vojnovom stave? Uvedomte si, že takýto výrobcovia, a im posluhujúci naši ľudia, a im podobní, fungujú akoby sa nachádzali vo viktoriánskej dobe, kde si mohli dovoliť čo sa im zapáčilo, len aby mohli dosahovať neúmerné zisky. Kde v danom "úžasnom" období bol bežný falošný chlieb a ľudia svoje deti len preto, aby ich potom mohli otráviť arzénom a zinkasovať za nich životnú poistku.

Vlastné deti! Takéto niečo sa u nás slavienov nikdy nedialo. Takže dajte pokoj s tým, že sa máme zveriť do všeobjímajúcej náruče anglosasov, to je pre nás vlastne postupná a vedomá samovražda. A preto MOR HO!

A dajme si poriadny pozor na tých, čo sú ich prisluhovači, ako súčasný minister zahraničných vecí, minister obrany a aj súčasný motivačný guru, ktorý je v pozícii premiéra.

Hovoríte si že kedy už konečne prídu tí zriadenci z blázinca a odvezú si ich spät vo zvieracích kazajkách?

Obávame sa že neprídu, toto je niečo, čo je úlohou a veľkou skúškou celého tohoto národa.

celý materiál obsahuje cca 90% obrázkov zdroj HERMES a ilustračné obrázky cca 10% zdroj internet

...

 
 

 
® HERMES Feng Shui s.r.o.

Tradícia stránky od roku 1998

SÍDLO :

Koceľova 1105/1

94901 Nitra

IČO: 44831391

DIČ: 2022856671

KONTAKTY :

mob : 00421 905 479 695

           00421 911 721 995

SKYPE :
Hermes Feng Shui Academy

HERMES FENG SHUI, s.r.o.

PROFESNÁ HISTÓRIA OD ROKU 1998 A ČO BOLO PREDTÝM ROK 1990

  Hermes Feng Shui Academy

Od novembra 2019 môžete využívať On-Line videoškolenia, ale aj videokonzultácie cez aplikáciu SKYPE

AKO NA TO ?

Pošlite nám SMS

na číslo : 00421 905 479 695

V TVARE :

žiadam o SKYPE konzultáciu + vaše meno 

ALEBO,

jedoducho skúste, či sme práve on-line

zadajte SKYPE kontakt :

Hermes Feng Shui Academy

 

© Hermes All rights reserved