|
|
|
Feng
Shui studio
|
|
sme
tu pre vás od roku 1998
|
|
|
|
|
-------------------------------------▼------------------------------------- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DOMY,
BYTY, FIRMY, PREVÁDZKY, OBJEKTY, LOKALITY, ÚZEMNÉ
CELKY atd |
|
|
|
|
pre
aktualizáciu stránky kliknite F5 |
|
|
|
|
|
|
HLAVNÁ
STRÁNKA |
|
|
|
|
|
ON-LINE
KOMUNIKÁCIA
|

|
Od
novembra 2019
môžete
využívať on-line
konzultácie
a školenia
cez
aplikáciu SKYPE |
|
|
AKO
NA TO ? |
 |
|
|
Pošlite
nám SMS
na
číslo : 00421 905 479 695
V
TVARE :
žiadam
o SKYPE konzultáciu +
vaše
meno a priezvisko |
|
ALEBO,
jednoducho
skúste, či sme práve on-line
zadajte
SKYPE kontakt :
Hermes
Feng Shui Academy |
|
|
|
|
|
--- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No a to tu nekončí.
Ďalšími
podpornými činnosťami, ktoré
podliehajú a na ktoré vplývajú
tie iste popísané zákonitosti sú
napríklad
polievanie v správnych termínoch, hnojenie a
prihnojovanie, teda dodávanie ďalšej vhodnej
výživy,
atd.
Teda tieto
ďalšie činnosti môžeme zaradiť do deja udalostí,
ktoré majú vplyv na konečný výsledok
a teda sú to ďalšie podporné činnosti, pri ktorých sa
postupne, znova a znova jemne
zvyšujú predpoklady pre úspešné
pestovanie, znižovanie záťaží,
zvýšenie odolnosti, to znamená zvýšenie
priaznivých predpokladov a efektivity, teda
dosiahnutie cieľa. To isté platí
aj pri feng shui
|
|
|
|
|
|
Ďalej je dôležitý
napríklad aj spôsob úpravy
vody, alebo aj samotného
hnojiva.
Nemyslíme
len to čím sú nasýtené, alebo pri
kryštalickom hnojive z čoho
sa skladá, ale myslíme tým akú majú
kryštalickú
mriežku - teda výsledný tvar a
hlavne nám teraz ide o polaritu.
|
|
Tak napríklad
voda zo studne má zloženie (ale
hlavne polaritu) inú ako voda dažďová.
No a to je veľký rozdiel. Voda sa
dá pripraviť na množstvo spôsobov
a teda má aj veľké množstvo
vlastností. Dokonca sa rozlišuje
aj na vodu živú a mŕtvu.
|
|
Ale teraz nám pôjde
skôr o to, ako sa
poskladajú kryštály pri kryštalizácii.
U vody to poznáte z pokusov, ktoré
sú popísané a dostupné aj na
internete. Teda ako sa to dá
ovplyvniť
a čo a ako sa dosahuje
a následne dá identifikovať pri
jej kryštalizácii, teda v jej prípade
pri prechode z kvapalného
skupenstva do tuhého (mrznutie).
|
|
Ako sa teda dá ovplyvňovať jej
kvalita a aké sú
potom tvary jej kryštálov, teda či
sú súmerné, pekne rastené a pravidelné,
alebo naopak vytvárajú zdeformované zhluky.
|
|
|
|
|
Poznáte
tzv. pamäť vody?
V morských akváriách
napodobňovali
chemické zloženie
vody, aké sa nachádza
v mori. Laboratórne
upravili, teda
akoby vytvorili morskú
vodu s úplne presným
zložením ako má
podľa ich výskumov
a skúseností prírodná morská
voda.
A morské
živočíchy, aj napriek najväčšej
snahe a
najmodernejším
technológiám trpeli v
týchto akváriách
rôznymi problémami.
No a zase sa to
zistilo
odpozorovaním a
zas a znova len náhodou.
Čo teda vlastne
zistili?
|
|
Keď si
už biológovia nevedeli dať
rady a
všetky pokusy zlyhali, tak
do akvária dočerpali určité
malé množstvo originálnej
morskej vody a čuduj
sa svete, stav sa zlepšil.
Nazvali to pravidlo kvapky
morskej vody. A teda
obrazne, ak kvapnete kvapku
vody, alebo teda určité
nadkritické množstvo
kvapiek morskej vody do
obrovskej nádrže s
tekutinou, ktorá zložením
pripomína morskú vodu,
tak sa spustí domino
efekt
v jej molekulách. A voda
sa v tomto prípade upraví a problémy,
s ktorými sa morské akvária
potýkali výrazne
poklesli na zvládnuteľnú, teda
akceptovateľnú úroveň.
|
|
|
|
|
Ďalej
to isté ako pri vode môžete vidieť
aj u
rôznych minerálnych kryštálov.
Ak sú tvary kryštálikov v poriadku, tak
majú kryštalické
hnojivá vyššiu účinnosť pri
prihnojovaní. Samozrejme prírodné
hnojivá sú najlepšie, lebo pri ich vytvorení
je použitý základný prirodzený
proces ich rastu ako približne
vznikli v prírode. No a to zvyšuje
ich účinnosť a využiteľnosť pre
rastlinu, lebo majú lepšiu a
vhodnejšiu
energetiku. Negatívom je zasoľovanie
pôdy.
Ale to isté sa dá použiť
aj u tekutých hnojív a
stále zostanú naoko tekuté. U kryštalických
hnojív ešte navyše záleží na
tom, kto a kde
ich vyrába a nielen z čoho. A aj keby
mali receptúru výrobcovia navlas rovnakú,
tak hnojivo bude u rastlín vykazovať určité
rozdiely.
To znamená, že energiu v kryštáloch
ovplyvňuje aj priestor, teda samotná
výrobná hala a oblasť, teda aj lokalita, v ktorej sa daná výroba
nachádza. A to sa netýka len
hnojív, ale aj živočíšnej výroby
a vlastne výrobných priestorov z
celého
spektra výrobkov, medzi ktoré
patria aj všetky produkty
vybavenie a zariadenie priestoru a
teda aj každého jednotlivého väčšieho
či menšieho predmetu. Pivári
a vinári to poznajú. Vedia, že
na výslednú kvalitu ich produktu pôsobí nielen
receptúra, priestor, tepelné
podmienky, vibrácia aktuálneho
roka, atd., ale u piva je to
aj osoba, ktorá zastáva funkciu sládka.
|
|
|
|
|
Kryštalizáciu
si môžete vyskúšať aj doma a to pokusom zo základnej
školy, teda kryštalizáciou soľného
roztoku pri radiátore alebo pri inom
tepelnom zdroji. No a tak napríklad
zistíte, že v každej izbe sú
jednotlivé parametre kryštalizácie
rozdielne. A zároveň budú
rozdielne vtedy, ak roztok namiešajú
rôzni členovia vašej rodiny.
Teda tými
parametrami myslíme napr. veľkosť,
tvar a potrebný čas, ďalej
typ dňa a fázy Mesiaca a tiež čas, kedy proces započne, no a
samozrejme nezabudnime aj na to, kto ho robí.
(Pokiaľ ste
si ešte v praxi naodskúšali pôsobenie
fáz Mesiaca, môžete to skúsiť
napríklad na výrobe
kvasenej kapusty, ktorú je
najvhodnejšie založiť v ubúdajúcom
Mesiaci v dňoch Kozoroha, Váh
alebo Strelca. To zabezpečí, aby
sa kapusta nekazila a dlho bola
OK. Ale celková energetika - to
ako bude ľuďom chutiť a ako sa
jej budú dožadovať závisí od
človeka, ktorý ju bude miešať
a tlačiť do hrnca)
|
|
|
|
|
|
|
Čo to teda
všetko asi znamená? Pouvažujte
nad tým a možno z toho vyvodíte
aj nejaké tie závery. A keď sa
zamyslíte poriadne, a aj v súvislostiach,
tak zistíte aj prečo. Platí tu ten istý
princíp, ktorý sa dá odsledovať
pri zasadení semienok a koľko z
nich vyklíči a za aký čas,
ak ich sadili rôzni členovia
vašej rodiny.
A znova sa dostávame k téme,
ktorú aj týmito príkladmi
popisujeme.
To znamená
aj k obytným
priestorom.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryštalizácia
CUKRU |
Kryštalizácia
SOLI |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Takže dom
alebo byt môže byť postavený pekne a prípadne
môže byť aj draho a moderne zariadený,
presne tak, ako sa vám zrovna páči,
ale stále to môže byť, z hľadiska použitých
materiálov, v podstate energetická
mŕtvola.
A potom nečakajte,
že by
vám priestor, v ktorom bývate, nejakým
spôsobom pomohol k dobrému spánku,
zdraviu, šťastiu, alebo k
dosahovaniu rôznych cieľov, snov a
túžob.
Práve naopak,
takýto dom vám bude skôr
energiu z vášho
bio.energo-magnetického pola odčerpávať.
A podľa
množstva záťaže, a hodnoty zásob
na vašich energetických úrovniach,
sa za určitý čas, keď sa vám
zásoby minú, bude
aj dariť.
To znamená,
že na získanie a na
dosiahnutie čo i len jedného konkrétneho
jednoduchého cieľa budete musieť
vynaložiť viac vlastnej životnej energie
ako ostatní.
No a čím ste starší,
tak platí pravidlo že pracujete len
s tým množstvom
energie ktoré práve máte. A tá
už nemusí stačiť na to, čo si práve želáte,
alebo dokonca ani na to, čo
nevyhnutne potrebujete.
Platí tu
princíp ako pri súkromných
zdravotných poisťovniach.
Prostredníctvom obchodných zástupcov
si vyberajú klientov mladých
a plných energie. No prečo asi.
To isté platí aj u mnohých tzv. fengšvejistov.
Mladému môžu, ako sa povie,
naladiť čo len chcú, bez ladu a
skladu. Ďalej ho namotivujú rôznymi
rozprávkami a čarovnými či
tajuplnými a vraj "overenými"
príbehmi. No a nejaký účinok
bude mať aj tento spôsob, lebo
mladí majú na svojich energetických
úrovniach ešte dostatok
energie. No a výsledok, ktorý sa čiastkovo
dostaví, je realizovaný na
základe placeboefektu. Teda za to
zaplatili a nakoniec si to
vlastne zrealizujú sami. Ale za
akú cenu, teda čo to množstvo energie, ktoré
im bude chýbať pri dôležitých
udalostiach v budúcnosti. Takže
takto skutoční fengšvejisti
nepracujú.
Takže tak
ako platí vo všetkom, s vlastnou
životnou energiou pracujte
opatrne a nemíňajte ju ak nemusíte.
Určite ju budete potrebovať do
budúcnosti. Keď si už niekto
vyberá a následne zariaďuje
svoj priestor, je nanajvýš rozumné
to urobiť správne,
teda presné účelným a vhodným
zariadením a vybavením priestoru a
jeho správnou impregnáciou prírodnými
energeticky aktívnymi materiálmi.
Takto vám priestor pomáha zabezpečovať
vaše nevyhnutné potreby, ale pomáha
vám aj plniť si svoje predstavy,
sny, plány, zámery a dosahovať
vytýčené ciele. A to
nielen v osobnom alebo v rodinnom živote,
alebo pri liečení a regenerácii, ale
aj pri vhodnom postupe v
kariére a podnikaní.
A
to vás v konečnom dôsledku, ak
si zrátate všetky pre a
proti, vyjde podstatne lacnejšie.
A to nielen finančne, ale
aj v možných
nefinančných stratách, ktoré môžu
vzniknúť na základe nevhodného
výberu priestoru a ich kontraverznou
alebo
poškodzujúcou úpravou (a
zariadením),
navrhnutou vami, projektantom
alebo nejakým
fs
srandistom.
|
|
Takže obrazne, môžete zvýšiť
"úrodnosť
a teda úrodu" a teda aj svoje možnosti pomocou
využitia rôznych postupov popísaných
zákonitostí a ich možností, ktoré vám
poskytuje poznanie
okolitého sveta, teda jeho
pravidiel a zákonitostí.
A do tejto
činnosti môžete zapojiť aj potenciál,
vlastnosti a schopností
okolitého prostredia v ktorom bývate, v ktorom sa
pohybujete, alebo v ktorom
pracujete a to pomocou
poznania už popísaných prírodných
zákonitosti a
vlastností materiálov. Ak celková
účinnosť stúpne čo i len o 5-10%, už ste
na prvom stupni rentability, a
uvolnia sa vám, v danom pomere,
aj vaše energetické kapacity. Ak
stúpne o
30%, už máte drobný zisk. Ak zvýšite,
postupným vylepšovaním, účinnosť
energo-magnetických vlastností vášho
interiéru, ale aj exteriéru, teda
aj okolitej prírody (všetkých
okolitých podmienok na ktoré máte
dosah) o 50%, tak to
už začne byť naozaj zaujímavé.
No a ak o viac (stále je
ešte dosť priestoru do 100%), tak
to už bude mať parádny výsledok.
|
|
A viete čo je
na tom zaujímavé? To, že ak využívame
podmienky, zákonitosti a okolnosti
okolitého
prostredia, teda matky prírody, a
jej energetického pozadia v
ktorom žijeme (na
fyzickej, energetickej, aj symbolickej úrovni)
a preneste si
tieto možnosti na všetky
oblasti ľudského teda svojho života, tak
aj keď dosiahneme väčšiu
"úrodu" a teda podstatne väčšie
výsledky, tak "pôdu"
sme vyčerpali rovnako,
ako keď máme slabšiu, alebo slabú
úrodu.
Dokonca,
ak tieto pravidlá a okolité zákonitosti
využívame,
tak paradoxne matku prírodu vyčerpáme podstatne
menej, ako keď by sme sa akoby nasilu snažili dosiahnuť
vytýčené ciele.
Prečo
je to tak?
No preto, že záťaže a prekážky, ktorým musí
odolávať, alebo
čeliť nielen rastlinka, aby sa dostala do
fázy úrody,
samozrejme spotrebujú podstatne
viac energie, živín a ďalších
látok, ako keď sa
rastlina postupne vyvíja v súlade
a
pri dodržiavaní prírodných zákonitosti a poskytnutých možností.
Teda ak ich čo i len čiastočne,
teda do určitej vami zvolenej úrovne a
miery
využijete, znamená to,
že za použitia toho istého množstva
energie zvyšujete nielen odolnosti ale hlavne efektivitu, teda
účinnosť energií a všetkých
potrebných prvkov, ktoré sú
potrebné k vývoju napríklad spomínanej
rastlinky. A ešte budete aj šetrnejší k
prírode a okolitému prostrediu,
lebo spotrebujete
podstatne menej potrebných látok.
Teda začnete sami využívať
hlavne ich potenciál a nielen ich množstvo.
|
|
|
|
Kryštály
samé o sebe obsahujú obrovské
množstvo nakumulovanej energie. V
kryštalickej forme materiálov sa
ukrývajú gigawaty energie, z ktorej sa využíva
neefektívne len jej mizivá časť.
Typickým príkladom toho sú princípy
alebo vlastnosti, ktoré sme spomínali v
príslušnej časti o
vlastnostiach polovodičov. No a
kryštály dokonca do seba dokážu
nakumulovať obrovské množstvo
terabajtov informácií, z ktorých sa
zase využíva len zanedbateľná
časť.
Takže
teraz si dajte malú otázku
a sami nad ňou skúste aj
porozmýšľať.
|
|
|
OTÁZKA
: Ako by ste uložili energiu
určitých vysoko
energetických dní do zásoby na použite pre rôzne
základné potreby a činnosti,
ktoré vykonávate, alebo na
dosahovanie vytýčených
cieľov, plnenie si snov,
predstav a túžob a
realizovanie plánov?
Upozorňujeme,
že to, čo chcete dosiahnuť,
ak na to teda prídete, by
malo byť v rovine toho, čo
naozaj potrebujete, aby ste nenarušili
svoju aktuálnu rovnováhu
a nevytvorili si problémy
do budúcnosti. Všetko
so
všetkým súvisí a všetkého
s mierou. A teda zvyšovanie
by malo byť postupné,
lebo rovnako, ako je nutná
aklimatizácia pri
horolezeckom výstupe, je nutná
aklimatizácia aj na
možnosti, ktoré týmto
spôsobom môžete
dosiahnuť. Teda znova, ak
na túto možnosť, z
nepreberného množstva ďalších možnosti a
postupov i prídete, tak
ďalšie upozornenie si môžete
naštudovať v rôznych
rozprávkach, napríklad
aj v takej rozprávke o
zlatej rybke, atd.
|
|
|
|
No
a ešte malá pomôcka.
Programy Feng Shui Master,
Osobný Poradca Profi, ale
aj naše aplikácie
obsahujú rôzne kombinácie
týchto vysoko energetických všeobecných,
ale aj individuálnych dní, teda
dní pre konkrétnu osobu.
Celý tento systém
vysoko energetických dní funguje
podobne, ako keď si necháte zamraziť pupočníkovú
krv, alebo ako krvný
doping, ktorý poznáte napríklad u
cyklistov. Čiže využívanie
svojich vysoko energetických
dní funguje podobne ako u
rôznych foriem a spôsobov
"dopingov",
ale s tým, že tieto spôsoby
nie sú zakázané,
ale iba podmienené tým,
čo sme popísali
v
informatívnom upozornení
vyššie.
|
|
Môžeme to prirovnať
aj k dopingu, ktorý ma k
dispozícii organizmus na
svoje liečenie a teda aj
na regeneráciu.
To znamená, a
možno to nepoznáte,
jednotlivé organy majú tzv. poistné zásoby kmeňových
buniek, ktoré v prípade
potreby slúžia
na regeneráciu jednotlivých orgánov.
Tieto kmeňové bunky sa nachádzajú pod
blanou, ktorou je obalený
každý orgán. A možno
bude tiež pre vás
novinka, ako má
v sebe vyextrahované špeciálne
látky také slepé črevo, ktoré
sa týmto zistením vlastne
radí medzi špecifické
"žľazy".
Takže
najnovšie sa slepé črevo
nevyoperováva hneď, aj napriek tomu že je zapálené. Ale
lekári sa zápal snažia
najskôr zmierniť a
utíšiť. Ako sa hovorí,
čaká sa až do
poslednej chvíle
(samozrejme ak nejde o
kritický stav, ktorý by
ohrozoval život človeka).
A
prečo sa to takto robí?
Lebo
slepé črevo obsahuje látky, ktoré uvoľňuje pri
rôznych závažných
ochoreniach na liečenie
organizmu.
A viete
to, že aj v
nosohltane sa nachádza
orgán, alebo teda žľaza?
A myslíte si, že je od prírody
stavaná na neustále špajchľovanie?
|
|
|
|
|
Takže rastliny a vlastne celé
stvorenie okolo nás, ale i my
sami sme
zložení aj z drobučkých kryštálikov
a jednotlivých častíc, jak na
úrovniach hrubohmotných, tak aj na
jednotlivých úrovniach jemnohmotných. A
spomínate, si že
sme predtým hovorili o kryštalických
hnojivách.
Určite ste si
povedali, že ak sa takéto hnojivo rozriedi vodou, tak
predsa stratí
svoju kryštalickú formu.
No máte z časti pravdu. Ale voda svojimi
molekulami absorbuje všetky
informácie z danej kryštalickej
laty, alebo teda jej zmesi. No a ak
touto tekutou zálievkou zalejete
napríklad rastlinu, tak ona práve
takejto reči, teda reči kryštálov
a frekvencií veľmi dobre rozumie. Je to
multivesmírny univerzálny jazyk.
Lebo
informácie boli odovzdané vode
a voda, alebo nejaká iná
tekutina, obsahuje určitú dobu všetky potrebné
vzorce a frekvencie, jak o
veľkosti kryštálu, jeho čiastkových kryštalických
mriežkach, teda väzbách a všetkých
materiáloch, ktoré boli v danom
kryštále kryštalizáciou obsiahnuté
a pospájané.
To znamená,
že na základe týchto informácii a
svojich potrieb si rastlina, ale
aj akýkoľvek
živý organizmus, dokáže následne
tieto potrebné výživové prvky
správne poskladať, a využiť ich presne
tam, kde ich práve potrebuje a to na
základe
ich frekvenčných hodnôt. Teda potrebné látky
sa podľa vzorov, ktoré
sa nachádzajú na energetických
úrovniach rastliny (nejakého biologického
organizmu) opätovne poskladajú do
správnych reťazcov a kryštalických mriežok presne
tak, ako keď vy skladáte nejakú
skladačku (rekonfigurácia
a následná konfigurácia, platí
to nielen pri kryštáloch, ale aj
pri celých bunkách). Uvedomte si, že
kryštalizácia je presne rovnaký
proces ako rast u rastliny. Teda
kryštály vlastne rastú. Kryštalické
hnojivo sa musí rastline dodávať v
primeranom množstve, a aj to množstvo
musí byť rozriedené, aby sa
tieto látky jak ľahšie vstrebávali, tak
následne asimilovali
na jednotlivé úrovne, ktoré sme si
popisovali ako sitká. A aj preto,
aby ich
frekvencie a vibrácie neboli príliš silné,
teda nemali vysokú intenzitu,
lebo by ich nadmerné množstvo a
energetická intenzita
rastlinu spálila, teda by to
rastlinu zahubilo.
|
|
A prečo sme si ako príklad zobrali
práve rastliny? No preto,
aby ste
si to aj vy sami mohli vyskúšať .
A potom sami zistíte, že ak to
správne použitie
a aplikujete, tak zrazu paprika,
alebo rajčina bude mať omnoho
viac chutí, chute budú výraznejšie
a hlavne budú výživnejšie. To znamená, že
magnetické pole napríklad danej
rastliny je nielen silnejšie, ale
komplexnejšie a vy ste ani netušili,
o aké chute ste doteraz prichádzali.
No a potom,
keď tieto rastlinky,
ktoré nie sú podvyživené ani
na fyzickej úrovni a hlavne
netrpia podvýživou na jednotlivých
energetických rovinách, spapáte
a teda budete ich jesť v danom období pravidelne,
teda určitú dobu, očividne
a hlavne fyzicky zacítite tuto
zmenu aj sami na sebe (daným
obdobím sa myslí časové rozpätie,
ktoré je pre danú
potravinu prirodzené - kedy s ohľadom
na našu zemepisnú polohu prirodzene plodí).
Ak
konzumujete určité potraviny mimo týchto ich agrotechnických termínov,
je daná potravina len pochutinou
a neobsahuje výživné latky, teda príslušné
frekvencie na energetických úrovniach.
A preto je len pochutina a v podstate
skôr organizmus zaťažuje.
No a spomínate
si teraz na to mliečko, o ktorom
sme hovorili? A povedali sme vám, že je to produkt
krvi a obsahuje jak množstvo výživových
látok, teda aj enzýmov, vitamínov, minerálov, bielkovín,
atd.
A povedali sme
aj to, že mliečko si so sebou nesie
aj informácie, ako
má byť správne a netoxicky
spracované, teda strávené ľudským
organizmom.
|
|
Ale mnohé potraviny
sú spracovávané nejakým
neprimeraným procesom, ktorý
spôsobí to, že časť informácií,
alebo celé informačné sekvencie
sa buď stratia, alebo sú zmenené,
či zmätočné. A výsledkom je
potom to, že u každého
jedinca, skôr alebo neskôr, môže
dôjsť nie k alergii na danú
potravinu, ale k
dočasnej intolerancii. No ale táto
nie je
na spomínané mliečko,
ale na to, čo vzniklo z tejto
suroviny neprimeraným výrobným procesom, alebo nevhodným
postupom, alebo úmyselnou činnosťou
(zámenou jednotlivých látok a zložiek),
alebo vznikom nevhodných vzájomných
pomerov jednotlivých
zložiek spôsobených extrahovaním
určitých častí z uceleného
celku. To znamená, že buď dôležité
popisované informácie o spôsobe,
teda postupe trávenia v
upravovanej potravine absentujú, alebo
sú chaotické a organizmus pri procese trávenia urobí chybu.
Následne vznikajú toxíny a preto
tá intolerancia, alebo až alergická reakcia.
|
|
Je to ako pri
alkohole. Ak má pálenka, alebo
teda tvrdý alkohol hodnotu pod 50
%, tak je len alkoholickým nápojom, ktorý viac škodí. Ak má
51 %, alebo o niečo viac,
tak ak sa jeho konzumácia nepreženie,
tak je účinným liekom (zdôrazňujeme
že kvalitný alkohol a v
primeranom množstve).
|
|
No ale vráťme
sa ešte k potravinám. Aby mal
organizmus nejaké rezervy,
poistky a teda záložný
energo-informačný systém, ktorý
pojednáva o
potravinách, ktoré sú preň
výživovo dôležité, tak sa počas tisícročí
postupne v jeho energetických štruktúrach vytvorili
aj energetické vzory, teda šablóny.
Prečo? Aby ich organizmus mohol využívať
aj
v
kritických obdobiach, teda keď z
určitých dôvodov, napríklad
klimatických podmienok, alebo
kratších prechodných obdobiach,
ako napríklad zima a leto,
..., teda keď sa z nejakého dôvodu
zníži ich kvalita a využíva
hodnota.
Pomocou týchto
energetických vzorov a šablón si organizmus
dokáže dané látky nahradiť tzv. transmutáciou z iných náhradných
živín, dokonca aj z energetických
úrovní.
|
|
No
a táto schopnosť organizmu sa teraz zneužíva v tzv. západnom
výživovom prístupe pri výrobe
potravín. Takže v podstate, aj keď
máte potravín relatívne dosť, čo
sa týka kvantity, tak vlastne ich
multiúrovňová výživová hodnota
je taká, akoby ste boli dlhodobo, teda
neustále v krízovom období nejakej
klimatickej katastrofy. Čo bude
mať, a aj má, následky a tieto
sa prejavia predovšetkým v zdravotnej
oblasti. A tento úmyselne vytvorený zlý zdravotný stav
sa samozrejme využíva na ďalšie zisky a to
aj latentnou (dlhodobou) formou liečenia
(prekrývaním príznakov) a nie
liečenia podstaty (dopĺňanie
potrebných živín a prvkov).
Toto je ale spôsob,
ktorým sa len predlžuje čas, počas
ktorého frčí na plné obrátky
zase a znova len biznis a teda
niekoho zisky.
A nezabudnite
na to, že platí, a vždy
platiť bude to, že je dôležité dodržiavať podmienky
a teda vzdialenosti základných
a
pre výživu nevyhnutných potravín od jej
konzumenta. Čiže do 100 až 150
km. A navyše to má aj ďalší význam. Kupujte slovenské výrobky a
budete mat aj väčšie a vyššie
dôchodky, pokiaľ ale tie vaše peniaze nezožerie
niekto, kto je za nadnárodnou
spoločnosťou, teda kto je konečným
užívateľom výhod, ktorými ste
ale mali byť vo svojom štáte
vy.
Áno
správne, vo svojom štáte. Je to
váš štát.
Prečo tu hovoríme o výžive?
Uvedomte si, že všetko, čo sa
okolo vás deje, má nakoniec
vplyv na
jednotlivé oblasti vášho života.
A to podľa toho, v akom stave sa
aktuálne nachádza
vaše biopole, teda komplexné vyžarovanie
vášho organizmu.
|
|
No ale ak bude pokračovať
stav, že potraviny sú energeticky
podhodnotené a dokonca neúplné,
ako je to napríklad s takto upraveným mliekom, tak sa u
konzumentov alebo i u ich potomkov môže
intolerancia veľmi rýchle vytvoriť.
Lebo na
spracovanie mlieka organizmus už
nemôže použiť nástroje fyzických rovín, ale
musí použiť záložné zásoby
z
energetických rovín a tie majú
tiež svoje limity, teda sa tiež
míňajú.
Dokonca
môže nastav stav, že prístup k
týmto energetickým databázam a
teda v nich uloženým informáciám,
môže mať organizmus z nejakých
nešpecifikovaných dôvodov zablokovaný.
A
ak si
uvedomíme, že mliečne produkty sa používajú
v obrovskom množstve ďalších výrobkov a potravín, tak
si ľahko dáte do súvislosti ďalšie
alergie, teda intolerancie, ktoré môžu
postupne vznikať na ďalšie
a ďalšie potraviny.
A
to je začarovaný kruh - špirála smrti, z ktorej skoro
nie je úniku.
A
pritom sú tie potravy nielen
ochudobnené, ale aj neúmerne drahé. Je to
paradox. Je tam toho menej a je to
drahšie. Asi teda taká pokrivená
"dualita".
Pritom ak dáte na pult
plnohodnotnú potravinu v
prirodzenej primerane spracovanej forme,
nie je na nej žiadaná
ďalšia práca, teda žiadna
pridaná hodnota. Teda žiadne ďalšie
náklady.
Ale ak ju
ďalej
"spracovávate" teda
rozkladáte na ďalšie a ďalšie
jednotlivé časti či zložky,
teda z nej niečo extrahujete, tak
samotná potravina stráca na
hodnote a nielen nutričnej a výživovej.
Bolo by teda logické, aby sa to prejavilo
aj
na hodnote
finančnej, ale to sa akosi
nedeje. Väčšinou predajná
hodnota takýchto produktov ostáva rovnaká,
alebo dokonca stúpne. Takže asi veľmi drahé
obaly.
V
podstate je to logické. Rozkladaním na
jednotlivé zložky musíte prácu
neustále pridávať a teda náklady
narastú.
Ale ak ste na strane
tých, čo potraviny v zahraničí
produkujú, nie vyrábajú, tak im
sa to niekoľkonásobne
vráti tým, že dané náklady na
rozloženie potraviny pripočítate
k jednotlivým zložkám. Ako?
Jednoducho, zoberiete náklady ako celok a touto
celkovou nákladovou hodnotou, ktorú má zaplatiť
spotrebiteľ, potom zaťažíte každú
z jednotlivých zložiek,
ktoré ste z danej potraviny
vyextrahovali. Teda si to vynásobte
počtom vyextrahovaných
látok. To znamená, že touto cenou
je zaťažená každá z vyextrahovaných
zložiek a to jednotlivo.
No a to
je potom zisk podľa ich predstáv.
Ale vaše straty, a nielen v
rovine finančnej, neustále
narastajú. Pritom
jednotlivé osamostatnené látky,
teda pre nich "komodity"
majú samé o sebe len veľmi nízku, až žiadnu
hodnotu, o
výživovej hodnote radšej
ani nehovoriac. Takéto separované
latky vlastne vytvárajú postupom
času vážne škody na celkovom
zdravotnom stave a teda
organizmus vážne zaťažujú, lebo organizmus
sa pri ich trávení vlastne stáva spracovateľom
toxického odpadu, za ktorý si daný
konzument navyše aj platí.
No vidíte. To je ale šikovnosť,
samozrejme z uhla pohľadu ich peňaženky a teda tzv. západnej
rastovej ekonomiky.
Teda
dlhodobým požívaním takéhoto
vlastne toxického odpadu, nazvaného
podľa nich potraviny (zamerajte svoju pozornosť na názov
teda p otraviny), takže pri
konzumácii
takýchto p otravín to potom
vyzerá tak, ako by ľudia boli,
z hľadiska
výživového,
v hlbokom dlhodobom krízovom stave, spôsobenom
nejakou vážnou krízou.
No a postupne sa vyčerpajú
aj energetické úrovne organizmu a
spustia sa rôzne ochorenia, ktoré
skôr či neskôr prepuknú do vážnych tzv. civilizačných
ochorení.
Tento
stav a z neho vzniknuté dôsledky
sa ďalej využívajú a teda na ňom
zas a znova len niekto zarobí. No
kto asi? Odpovedzte si sami.
Ale
samozrejme, ľuďom sa bude tvrdiť
úplný opak. A to, že práve oni
vám, dobráci jedni, vlastne
tieto potraviny - otraviny akože sprístupňujú
a zabezpečujú, lebo inak by
ich bol nedostatok a povedia vám, že by boli
aj veľmi
drahé. A to je už naozaj
obrovská lož.
No a
tento spôsob komunikácie sa nazýva
"pozitívna komunikácia".
My to voláme jednoducho -
bohapusté klamstvo. Sú určití
jednotlivci, a skupiny, ktoré vám
dajú
do rúk slučku a povedia vám, že
to je najmodernejšia kravata od
gučiho, potom
vám tú slučku predajú za
horibilnú sumu a nechajú vás
aby ste sa na nej aj obesili.
|
|
Takže
to najdôležitejšie, čo by mala
akákoľvek vláda urobiť, je
zamerať pozornosť na poľnohospodárstvo, potravinárstvo
a výživu obyvateľstva. A nech
si konečne laboratóriá,
ktoré máme, robia svoju prácu a
vylúčia z potravinového reťazca
tie potraviny, ktoré nám škodia.
Vieme že by ich bolo obrovské
množstvo, preto sme povedali, že
treba podporiť našich poľnohospodárov a potravinárov.
A zrazu, keď by sa porovnali výživové
hodnoty našich a zahraničných
potravín, tak by všetci zistili,
akí sme vlastne v produkcii a
spracovaní potravín rentabilní.
A
zrazu by bol vytvorený tlak na kvalitu
a to by ste videli, či
by k nám niečo z tej svojej
produkcie mohli dovážať.
Spoliehať sa ale na labáky v
Nemecku
je nielen naivita, ale priam to hraničí
s blbosťou, alebo so závažnou úplatnosťou?
Ale to znamená, že títo
zodpovední ľudia predali zdravie
svojich ľudí a vašich detí, teda svojho
národa
za kus žvanca a zopár dovoleniek.
Nuž ak toto nie je vlastizrada,
tak potom čo je to?
Čo by si
zodpovední zaslúžili, keď si
uvedomíte v akom stave je váš
organizmus, ktorý musí jesť
potraviny, ktorých výživová
hodnota je taká slabá, akoby sme boli neustále
pod tlakom nejakej klimatickej
katastrofy, alebo vo vojnovom
stave? Uvedomte si, že takýto výrobcovia, a im
posluhujúci naši
ľudia, a im podobní, fungujú akoby
sa nachádzali vo viktoriánskej
dobe, kde si mohli dovoliť čo sa
im zapáčilo, len aby mohli
dosahovať neúmerné zisky. Kde v danom "úžasnom"
období
bol bežný falošný chlieb a ľudia
svoje deti len preto,
aby ich potom mohli otráviť arzénom a
zinkasovať za nich životnú
poistku.
Vlastné
deti! Takéto niečo sa u
nás slavienov nikdy nedialo. Takže
dajte pokoj s tým, že sa máme
zveriť do všeobjímajúcej náruče
anglosasov, to je pre nás vlastne postupná
a vedomá samovražda. A preto MOR
HO!
A dajme si poriadny pozor
na tých, čo sú ich prisluhovači,
ako súčasný minister zahraničných
vecí, minister obrany a aj
súčasný motivačný guru, ktorý je v pozícii
premiéra.
Hovoríte
si že kedy už konečne prídu tí zriadenci z
blázinca a odvezú si
ich spät vo zvieracích kazajkách?
Obávame
sa že neprídu, toto je niečo,
čo je úlohou a veľkou skúškou
celého tohoto národa.
|
celý
materiál obsahuje cca 90% obrázkov zdroj
HERMES a ilustračné obrázky cca 10% zdroj internet
|
|
|
... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
®
HERMES
Feng Shui
s.r.o.
Tradícia stránky od roku 1998
|
|
SÍDLO :
Koceľova 1105/1
94901 Nitra
IČO: 44831391
DIČ: 2022856671
|
|
KONTAKTY
: |
 |
|
mob
: 00421 905 479 695
00421
911 721 995
|
|
|
|
|
SKYPE
: |
 |
|
Hermes
Feng Shui Academy |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
PROFESNÁ
HISTÓRIA OD ROKU 1998 A ČO
BOLO PREDTÝM ROK 1990 |
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Od
novembra 2019 môžete využívať
On-Line videoškolenia, ale aj videokonzultácie
cez aplikáciu SKYPE |
|
|
 |
AKO
NA TO ? |
 |
|
Pošlite nám SMS
na číslo :
00421 905 479 695
V
TVARE :
žiadam o
SKYPE konzultáciu + vaše meno
|
|
ALEBO,
jedoducho skúste, či sme
práve on-line
zadajte
SKYPE kontakt :
Hermes
Feng Shui Academy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
©
Hermes All rights reserved |
|
|
|
|
|
|
|
|
| | |