Feng Shui studio

sme tu pre vás od roku 1998

--------------------------------------------------------------------------

FENG SHUI V PRAXI

 

JESEŇ 2020

ZIMA 2020-21

DOMY, BYTY, FIRMY, PREVÁDZKY, OBJEKTY, LOKALITY, ÚZEMNÉ CELKY atd

pre aktualizáciu stránky kliknite F5

 
HLAVNÁ STRÁNKA

NÁVRAT NA HLAVNÚ STRÁNKU

ON-LINE KOMUNIKÁCIA

Od novembra 2019

môžete využívať on-line

konzultácie a školenia

cez aplikáciu SKYPE

 AKO NA TO ?
 Pošlite nám SMS

 na číslo : 00421 905 479 695

 V TVARE :

 žiadam o SKYPE konzultáciu + 

 vaše meno a priezvisko
 ALEBO,

 jednoducho skúste, či sme práve on-line

 zadajte SKYPE kontakt :

 Hermes Feng Shui Academy

---

29/1

SUB

1

viac info

PRÍRODNÝ MAGNETIZMUS V PRAXI

Uvedomte si, že všetko so všetkým navôkol nejako vzájomne súvisí, všetko na seba vzájomne naväzuje, všetko na seba vzájomne pôsobí a teda všetko so všetkým sa v určitej miere navzájom aj ovplyvňuje.

Všetky komplexné materiály, ktoré vás obklopuj, majú v stvorení svoje nezastupiteľné miesto, teda plnia svoju funkciu a účel, z niečoho sa skladajú, majú nejaké vlastnosti  a podliehajú rôznym zákonitostiam.

Schopnosti a vlastnosti materiálov, teda minerálnej ríše, a zástupcov fauny a flóry nám dokážu sprostredkovať, teda objasniť, alebo ukázať jednotlivé techniky, teda vedecké disciplíny, ktoré sme si vyvinuli na pochopenie toho, ako okolo nás príroda funguje a cez ktoré sa snažíme si ich predstaviť, pochopiť a identifikovať. Prostredníctvom týchto techník a postupov sa nám postupne odhalili a neustále odhaľujú ich vzájomne vzťahy. Takže sú to jednotlivé nástroje ako chémia, biológia, mineralógia, geometria, matematika, optika, zvuk, elektrotechnika, magnetizmu, vlnenie, teda frekvencie, teda fyzika.

Ale v tomto prípade nám pôjde o tzv. časť úplne základných prvkov a ich tvarov.

No a tieto frekvencie resp. vlnenie, a ich vzájomné interakcie teda vzťahy, vytvárajú magnetické polia rozličného typu, špecifického charakteru, rozdielnej sily, frekvencie, vlnovej dĺžky, špecifickej úrovne, teda aj rozdielneho rozmeru, veľkosti a tvaru.

Takže v podstate kreslenie a teda geometria, ktorá je aj pri systémoch feng shui prítomná vo všetkom, nám dokáže sprostredkovávať veľkú časť univerza, aby sme mali možnosť ho našimi zmyslami, teda vnímaním lepšie pochopiť. Takže poďme si to ukázať na príkladoch aspoň základných prvkov teda živlov, o ktorých náuky feng shui pojednávajú.

No a ako vidíte na obrázkoch nižšie, ako inak, začneme od "varenia" teda od zeleniny a jej jednotlivých vôní a chutí, ktoré sú pre nás od najútlejšieho veku tak dôležité a ktoré sú, cez čuchové a chuťové bunky teda receptory, prostredníctvom vlnenia, teda frekvencií, ako špecifické informácie odovzdávanú nášmu mozgu. Sú to vlastne komplexné informácie o danej potravine. No a mozog tieto informácie vyhodnotí podľa toho, čo je nám príjemné, alebo nie.

Ozaj viete že čuchová pamäť je najstabilnejšia, najdlhšia a okamžite spúšťa nielen emócie, ale aj produkciu žliaz

s vnútornou sekréciou, a teda aj tvorbu rôznych enzýmov a hormónov? A určite ste si všimli u bábätka, ktoré sa batolí

po zemi, že ak má v okolí nejaké predmety, tak si každý z nich postupne vkladá do pusy a akoby ich ochutnávalo.

Takže dotyk, chuť, čuch a samozrejme aj zrak sú pre nás veľmi dôležité a ovplyvňujú celý náš život. Dokonca si ženy podľa pachu vyberajú aj partnera. Nie podľa voňavky či parfému, to sú len maskovacie prípravky, teda mimikry, ale podľa prirodzeného pachu jeho tela, lebo uvoľňovanie rôznych pachov napovedá o genetickej výbave jedinca a aj o jeho aktuálnom alebo komplexnom zdravotnom stave.

A čo muži? Tí to majú trošku iné a nechajú sa ľahšie oblbnúť voňavkou, tvárovou maskou a určitými proporciami, takže sú, z hľadiska hormonálneho ľahšie manipulovateľní. A to samozrejme kvôli testosterónu, ktorý rozlišuje len

dve veci, potrebu a následné uspokojenie, ale to je normálne. No ale dosť bolo biológie a hor sa na tú zeleninu a tie chute. Ale keďže sa hovorí, že aj láska ide cez žalúdok, tak sme s tou biológiou ani veľmi neodbočili. Ale samozrejme, aby sme nezabudli, potraviny plnia nezastupiteľnú funkciu vo výžive, teda dopĺňajú potrebné látky jak na fyzické, tak aj

na energetické úrovne organizmu. Potraviny, ak sú  správne pestované a netrpia podvýživou, obsahujú a dopĺňajú celé spektrum energií, živín, minerálov, vitamínov, enzýmov, atd. A aj preto ich (jednotlivé potraviny) obsahuje aj program Feng Shiu Master, ako pomôcku a podporu pre dopĺňanie jednotlivých zložiek výživy pri nedostatku konkrétnych živlov u osôb v ich 4 pilieroch osudu. 

Takže ako vidíte, na obrázkoch sa nachádzajú jednotlivé potraviny, z ktorých si môžeme čo-to chutné pripraviť. Samozrejme jednotlivá zelenina, koreniny alebo mäso, sú nositeľmi určitých špecifických chutí. A plnia rôzne funkcie.

No a na výslednú požívatinu, ktorú z nich vytvoríme, pôsobí viacero faktorov. O varení sa toho veľa popísalo a ešte

by sa dalo veľa popísať, ale tu o to nejde a preto v skratke. Chuť, z ktorej sa výsledná požívatina skladá, záleží samozrejme od typu potraviny, od jednotlivých zložiek, a od pridaných ingrediencií. Tieto si teraz tiež odmyslime

a predstavme si, že sa požívatina varí z tej istej várky zeleniny a z toho istého mäsa, teda z úplne rovnakých surovín,, rozdelených a navážených presne napoly, a všetko je navážené presne laboratórnymi váhami. Rozdiel bude iba v tom, že každé jedlo bude varené na inom mieste a inou osobou. Inak budú navlas dodržané jednotlivé kroky a aj všetky sprievodné postupy.

No a čo si myslíte? Aký bude výsledok? Budú obidve jedlá navlas rovnako aj chutiť? Áno? Alebo NIE?

No tak si to vyskúšajte.

V praxi budú tieto jedlá chutiť rozdielne z niekoľkých dôvodov. A to miestom, kde boli pripravované, smerom, ktorým boli varené a osobami, ktoré ich varili, resp. ešte vodou, ktorá bola pri varení použitá.

A prečo vlastne? No pretože bolo rozdielne bioenergetické pole prostredia a bioenergetické pole osôb, ktoré dané jedlo pripravovali.

Ale pozor, ďalšie vplyvy má aj nadmorská výška, alebo konkrétny deň, v ktorom sa dané jedlo varí, dokonca aj počasie teda atmosferické podmienky v mieste, kde sa jedlo pripravuje (deň sa myslí fáza mesiaca, znamenie mesiaca a znamenie dňa - horoskop).

Či s tým súhlasíte alebo nie, či tomu veríte alebo nie, tak na tom vôbec nezáleží. Všetko toto vplýva aj na chuť a vôňu daného jedla. Dokonca záleží aj na tam, na akom zdroji tepla sa jedlo pripravuje, či na plynovom sporáku, či na elektrickom, indukčnom, či v mikrovlnke, alebo v kachliach - na drevo či uhlie. Všetky tieto zdroje majú rozličné typy vibrácií, teda frekvencií, ktoré sa spolupodieľajú na vytvorení vôní, chutí, teda komplexnej vibrácie - frekvencie výsledného jedla.

Takže zamysleli ste sa nad tým, čo sú to vlastne vône a chute? Teda nad ich podstatou. Sú to vlastne komplexné informácie uložene v prípade chuti do molekúl vody a v prípade vôní do molekúl pary - vlhkosti teda elektrolytickej vlastnosti vzduchu a to znamená že znova a zas do molekúl vody.

 

Takže aj miesto, v ktorom sú potraviny varené a jeho elektrolytické pozadie, teda zloženie vzduchu, ktorý každý priestor obsahuje na základe všetkých prvkov a predmetov, ktoré sú v priestore obsiahnuté, a netreba zabudnúť aj na pozície okien a dverí, farieb, svetelných podmienok a vlastne všetkých materiálov ktoré sa spolupodieľajú na tvorbe komplexného magnetického vyžarovania daného priestoru, potom následne vplývajú jak na tvorbu a skladbu vône,

tak aj chute a ostatných vlastností jedla. To znamená že vlastne určujú to, či bude jedlo skôr zaťažujúce alebo osviežujúce, alebo či do tele dodá v menšom alebo väčšom množstve príslušné živiny. No a samozrejme platí aj to,

že aj vône a chute spätnou väzbou ovplyvňujú samotný priestor.

A ako iste uznáte, tieto zložky, ktoré identifikujeme svojimi zmyslami, sú vlastne veľmi jemné energie, teda magnetické polia obsiahnuté v molekulách vody.

A teda v každom priestore tieto jemné energie, teda magnetické polia a ich nuansy teda rozdielnosti, vytvárajú celkové biomagnetickoenergtické pozadie, ktoré má veľký vplyv na okolité prostredie a jeho obyvateľov. Takže tieto jemné magnetické polia vytvárajú dlhodobým pôsobením podmienky a teda odlišnosti, ktorých výsledkom sú jemné, ale jednoznačne ohraničené rozdiely medzi bohatstvom a chudobou, zdravým a chorobou, šťastím a smolou, atd.

celý materiál obsahuje cca 90% obrázkov zdroj HERMES a ilustračné obrázky cca 10% zdroj internet

...

 
 

 
® HERMES Feng Shui s.r.o.

Tradícia stránky od roku 1998

SÍDLO :

Koceľova 1105/1

94901 Nitra

IČO: 44831391

DIČ: 2022856671

KONTAKTY :

mob : 00421 905 479 695

           00421 911 721 995

SKYPE :
Hermes Feng Shui Academy

HERMES FENG SHUI, s.r.o.

PROFESNÁ HISTÓRIA OD ROKU 1998 A ČO BOLO PREDTÝM ROK 1990

  Hermes Feng Shui Academy

Od novembra 2019 môžete využívať On-Line videoškolenia, ale aj videokonzultácie cez aplikáciu SKYPE

AKO NA TO ?

Pošlite nám SMS

na číslo : 00421 905 479 695

V TVARE :

žiadam o SKYPE konzultáciu + vaše meno 

ALEBO,

jedoducho skúste, či sme práve on-line

zadajte SKYPE kontakt :

Hermes Feng Shui Academy

 

© Hermes All rights reserved